Spaarbusje HVC bij Sjaloom

12 mei 2010
Spaarbusje HVC bij Sjaloom

PAPENDRECHT - De christelijk boeken- en geschenkenwinkel Sjaloom aan de Veerpromenade steunt nu ook de stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC). In veel landen in het Midden-Oosten, maar ook in landen zoals China en Noord-Korea mogen christenen niet voor hun geloof uitkomen en zijn ze hun leven vaak niet zeker. De HVC steunt deze mensen op allerlei manieren.

Op de toonbank in Sjaloom staat nu een een bijzondere foto met een spaarvarken ernaast, waar men een donatie kan doen voor deze stichting.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.