Open dag VVHP trekt veel honden

10 mei 2010
Open dag VVHP trekt veel honden

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters  Papendrecht heeft de afgelopen zaterdag 8 mei een succesvolle opendag georganiseerd. Vooral in de ochtenduren was er veel animo. Er werden demonstratie's gegeven van verschillende activiteiten binnen de vereniging, het sporten en er werden ook spelletjes met baas en hond gedaan, ook mocht ieder het zelf proberen met de hond. Voor kinderen was er een luchtkussen en kleurplaten.
 
Iedere hondenbezitter ging met een volle tas naar huis met informatie en kluifjes voor de hond. Verder werden er al inschrijvingen gedaan voor Sport en Spel wat in september met proefltrainingen van start zal gaan. Ook voor de puppycursus en voor de jonge hondencursus waren er al nieuwe aanmeldingen, ook deze zal in september van start gaan. Voor de combi-training Drijfbal en Cirkeltraining waren er ook inschrijvingen, hoewel deze pas weer in  april 2011 begint. Iedereen had er deze dag veel plezier in en er werd veel uitgeprobeerd. Ook de demonstratiehonden hadden veel laten zien deze dag! Dus......voor ieder een geslaagde dag!

Meer foto's van de open dag zijn te zien op www.luxfoto.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.