Wildplasser op hangplek bekeurd

10 mei 2010

PAPENDRECHT - Naar aanleiding van meldingen van overlast van jeugd bij het winkelcentrum Westpolder, heeft de politie een 22-jarige man uit Sliedrecht bekeurd. De jongeman stond met een groep van ongeveer 15 jongeren die met één van de twee auto’s geluidsoverlast middels luide muziek veroorzaakten. De agenten observeerden de groep vanaf een afstandje en zagen de Sliedrechter tegen de deur van het winkelcentrum urineren. De man kreeg een boete hiervoor. Na enkele minuten vertrokken de jongeren die vertelden zich te verzamelen om daarna uit te gaan.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.