Engelse mannen folderen zonder vergunning

10 mei 2010

PAPENDRECHT - Op zondagmiddag 9 mei kreeg de politie meerdere meldingen dat er vlakbij de Campanulahof twee buitenlandse mannen foldermateriaal aan het uitdelen waren over het reinigen van gevels, daken en bestratingen. Het waren twee mannen uit Engeland van 45 en 46 jaar. Ze werden omstreeks 16.00 uur staande gehouden bij de Beukenlaan, aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ze moesten beiden 90 euro betalen voor het verspreiden van folders zonder daarvoor een vergunning te hebben. De twee hadden echter te weinig geld om de boete te betalen. Ze kregen uiteindelijk een dagvaarding en waren rond 20.00 uur dezelfde dag weer vrij. De politie roept u op om niet met dit soort bedrijven in zee te gaan en verdachte situaties te melden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.