VV Papendrecht speelt zich veilig

10 mei 2010
VV Papendrecht speelt zich veilig

PAPENDRECHT - VV Papendrecht is in de hoofdklasse B op de 11e plaats geëindigd. OJC Rosmalen won z'n wedstrijd bij OSS '20 met 2-3 en ging daardoor Papendrecht op de ranglijst voorbij. Papendrecht speelde gelijk tegen UNA (2-2). Papendrecht kwam achter door een doelpunt van Paul Voss na balverlies bij Papendrecht op de middellijn. In de tweede helft kwam Papendrecht op gelijke hoogte door een doelpunt van Geert Bakker.

Na de publiekswissel van John den Dunnen (hij speelde z'n laatste wedstrijd voor Papendrecht) profiteerde UNA met een doelpunt van Niek van Boekel. Pas in de blessure tijd kopte Frank Boogers uit een corner knap binnen. In de 72e minuut mistte Geert Bakker een strafschop. DESK speelt nacompetitie door het 5-0 verlies bij Baronie. Gemert is kampioen, zij wonnen bij Dijkse Boys met 0-2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.