Doe mee, Groen Idee

07 mei 2010

PAPENDRECHT - Terwijl de eerste stralen van het lentezonnetje naar binnen schijnen, krijgen veel mensen lentekriebels en hebben zij zin om de buitenboel op te fleuren en de bloemetjes buiten te zetten.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei a.s. organiseert Westwaard Wonen in Alblasserdam en Papendrecht Doe Mee Groen Idee!

Wat is Doe Mee?
Plezierig wonen heeft niet alleen met een fijn huis te maken, maar zeker ook met een fijne buurt. Een plek waar men zich thuis voelt. Samen met bewoners zet Westwaard Wonen zich hier actief voor in. Wij werken samen voor een schone, groene en veilige buurt en organiseren Doe Mee activiteiten om het woonplezier in de buurt te bevorderen.

Wat is Doe Mee Groen Idee?
Op 21 en 22 mei a.s. staat Westwaard Wonen met Doe Mee Groen Idee in de wijk.
Welke datum in welke wijk, staat hieronder omschreven.

Zaterdag 22 mei 2010: 
Papendrecht
wijken:

  • Kraaihoek Noord (Pioenstraat, Madeliefstraat,  Kamperfoeliestraat, Zilverschoonstraat, Hortensiastraat, Kievitsbloemstraat,
  • Korenbloemstraat, Meidoornstraat, Jasmijnstraat, Vrijheer van Eslaan,
  • Klaproosstraat, Zonnebloemstraat, Korenbloemstraat, Goudsbloemstraat, Klaproosstraat en Lange Tiendweg)
  • Molenvliet (Beltmolen, Watermolen en Weidemolen)
  • Tijd:    10:00 uur – 14:00 uur

Op de locaties staat een kraam, waar Westwaard Wonen materiaal zoals bloembakken/manden, potgrond, zomergoed en tuingereedschap beschikbaar stelt. Met het aanwezige materiaal kunnen de bewoners hun eigen bloembak/mand samenstellen of hun tuin aanpakken danwel opfleuren. Op deze dag zal er ook een deskundig adviseur van een hoveniersbedrijf aanwezig zijn. Deze zal de bewoners, indien gewenst, uitgebreid adviseren over het groenonderhoud.
Het wordt een dag waarop de bewoners hun creatieve kant kunnen laten zien en kunnen gaan ontdekken!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.