Verdachte van vernielingen aangehouden

06 mei 2010

PAPENDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Papendrecht is op 4 mei op de Douwes Dekkerlaan aangehouden. Een getuige zag hem en twee anderen daar in en bij een voormalig snackbargebouw staan. Het gebouwtje wordt momenteel opgeknapt. De toegangsdeur van het gebouwtje was vernield en binnenin was de puinhoop enorm. Twee andere jongeren wisten weg te vluchten, maar de getuige wist een van hen vast te houden. Hij werd naar het bureau meegenomen en na verhoor heengezonden. De politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.