Aanrijding oprit N3

06 mei 2010

PAPENDRECHT - Een 35-jarige zwangere automobiliste is voor de zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd, nadat ze op de A15 richting Rotterdam op de oprit naar de N3 in botsing kwam met de stilstaande auto vóór haar. Deze auto botste vervolgens tegen de achterkant van een (lege) tankauto die voor haar stilstond. Beide stilstaande voertuigen wachtten voor de verkeerslichten om de N3 op te kunnen rijden. De aanrijding vond op 4 mei rond 08.30 uur plaats. De bestuurster van de auto die tegen de tankwagen aanbotste en de chauffeur van de tankwagen bleven, op wat spierpijn na, ongedeerd.

De zwangere vrouw had mogelijk een soort flauwte gehad, die vermoedelijk te maken had met het feit dat ze die ochtend in een ziekenhuis een onderzoek had ondergaan waarbij ze nuchter moest zijn. Ze moest voor de zekerheid een nacht in het ziekenhuis blijven, maar lijkt niets ernstigs aan de aanrijding overgehouden te hebben.

De auto van het slachtoffer raakte korte tijd in brand, maar de vlammen konden door een omstander met een brandblusser snel worden gedoofd. De brandweer van Sliedrecht kwam voor controle nog wel ter plaatse en heeft het wegdek schoongespoten. Beide auto’s raakten waar beschadigd en zijn weggesleept. De tankauto liep weinig schade op en kon zelfstandig verder rijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.