Papendrecht A1 is Kampioen

27 april 2010

PAPENDRECHT - Op maandag 26 april 2010 speelde Papendrecht de laatste competitiewedstrijd bij de Zwerver in Kinderdijk. Bij rust was het nog 0-0. Een stug verdedigend de Zwerver kon Papendrecht nog tegenhouden. In de tweede helft scoorde Django Dijkhuizen de bevrijdende treffer nadat de keeper van de Zwerver eerst nog kon redden. Het team van trainer Richard Elzinga verloor dit seizoen geen enkele wedstrijd. Er werd vijf keer gelijk gespeeld. De overige wedstrijden werden gewonnen. Papendrecht promoveert naar de nieuwe vierde Divisie komend seizoen. Hoofdsponsor van Papendrecht A1 is Woon Winkel Klop uit Papendrecht! De kampioensbloemen werden door de sponsor van A2 "Ron's Bloemen- en Kadosjop" geschonken. Na afloop was er nog een feestje in de kantine.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.