‘Doe Mee’ van Westwaard Wonen in de Stellingmolen

27 april 2010

PAPENDRECHT - Westwaard Wonen zet haar ‘Doe Mee’ - activiteiten in voor de Stellingmolen te Papendrecht. Op zaterdag 8 mei zijn alle bewoners van deze buurt uitgenodigd in wijkgebouw De Spil. Elke buurtbewoner die een leuk idee over de buurt heeft, is die middag van harte welkom om mee te denken en te praten over de Stellingmolen. Maar het blijft niet bij ideeën en praten alleen. Aan het eind van de dag worden een aantal goede ideeën uitgekozen, waar we daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Het doel? Samen werken aan een plezierige, prettige wijk, waar iedereen zich thuis voelt!

Doe mee
Westwaard Wonen zet zich als corporatie actief in voor een prettige leefomgeving in ‘haar’ wijken. Een goede sfeer in de buurt, een wijk waar mensen prettig met elkaar omgaan, waar buren elkaar kennen; het zijn stuk voor stuk zaken die het woonplezier aanmerkelijk vergroten. Onder de noemer ‘Doe Mee’ organiseert Westwaard Wonen verschillende activiteiten in Alblasserdam en Papendrecht. De Burendag, door Westwaard Wonen omgedoopt tot Doe Mee Burendag, is daar een mooi voorbeeld van, net zoals het jaarlijkse Doe Mee Festival voor de huurdersverenigingen en bewonerscommissies. Ook de bijeenkomst in De Spil past in dit rijtje. Hoewel Westwaard Wonen initiatiefnemer is, gaat het bij alle activiteiten nadrukkelijk om de ideeën en inbreng van de buurtbewoners zelf.

De bijeenkomst in buurtgebouw De Spil (Stellingmolen 184) begint op 8 mei om 12.00 uur
’s middags en eindigt om 18.00 uur. De organisatie is mede in handen van United Smile. Deze organisatie ontwikkelt overal in Nederland projecten met wijkbewoners en kunstenaars en bevordert zo op gezellige en ludieke wijze de betrokkenheid en saamhorigheid van de bewoners. Voor meer informatie, zie www.westwaardwonen.nl (klik op Doe Mee).

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.