Brand plezierjacht Papendrecht

26 april 2010

PAPENDRECHT - Een plezierjachtje dat op de kant werd gerestaureerd aan Jachthavenweg in Papendrecht heeft zaterdagmiddag in brand gestaan. Een voor vijf uur ontdekte een vrouw vanaf haar boot de brand een stukje verderop. De brandweer schaalde op naar middelbrand, maar wist de brandhaard snel te doven. Hoe de brand is ontstaan in niet bekend. “ Bekend is dat de eigenaar kort voor de brand nog aan het werk is geweest aan zijn boot zo was hij zijn boot aan het schuren. Misschien dat er nog iets heeft liggen smeulen waardoor de brand mogelijk heeft kunnen ontstaan.
 
Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.