Jeugdschakers leven zich uit bij Ideko Stappentoernooi

26 april 2010
Jeugdschakers leven zich uit bij Ideko Stappentoernooi

PAPENDRECHT - Het tweede Ideko Stappentoernooi voor de jeugd is gewonnen door Jorik Klein. In de tweede groep won Max Hart, terwijl Niels Kraaijenbrink in groep drie de sterkste was. Bij de beginners ging de zege naar Tom Zwaan. Het Stappentoernooi, waarbij de kinderen worden ingedeeld aan de hand van de lesstof die ze al hebben behandeld, trok ruim dertig jongens en meisjes. In de speelzaal van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam werkten ze vol overgave de speelronden af, waarbij de ouders op gepaste afstand de partijen volgden. Af en toe moest bij een deelnemer een traantje worden weggepinkt na een nederlaag, maar de spelvreugde overheerste ruimschoots. Alle deelnemers ontvingen een aandenken uit handen van Helga Schippers, directeur van sponsor Ideko Interieurbouw.
 
(foto Wim de Koning)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.