Reunie PKC groot succes

26 april 2010
Reunie PKC groot succes

PAPENDRECHT - Vele vrijwilligers hebben onder leiding van Bep Tuytel en Harm Bakker een prachtige tentoonstelling ingericht.  De tentoonstelling bestaat uit 100 strekkende meter archiefmappen van teamfoto's tot kampioenschapsbekers en van shirts tot gewonnen cheques tijdens toernooien.

Tijdens de pauze van de wedstijd PKC - Blauw-Wit werd de tentoonstelling geopend.

Vele bezoekers en (oud-)leden kon goed zien wat er door de jaren met PKC is gebeurd, wie er bij PKC speelden, hoe PKC verhuisde van het Slobbengors naar de hal aan de Andoornlaan 36, Sportpark Oostpolder, hoe vele handen PKC op hebben gebouwd en nog veel meer.

Foto: Peter Besemer

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.