Succesvolle afsluiting project Oranje-Nassauschool

23 april 2010
Succesvolle afsluiting project Oranje-Nassauschool

PAPENDRECHT - Op woensdagavond 21 april stonden de deuren van de Oranje-Nassauschool uit Papendrecht open voor kinderen, ouders en belangstellenden om met elkaar het project beroepen af te sluiten. De afgelopen weken heeft de school hard gewerkt rondom dit project. Allerlei beroepen zijn aan de orde geweest. Van brandweer tot archeoloog en van politie tot verhuizers. Verder zijn er ook allerlei excursies geweest en hebben o.a. de politie, brandweer en ambulance de school bezocht. Ook zijn er ouders op school geweest om over hun beroep te praten.

Tijdens de avond werd er van alles tentoongesteld zoals: werkstukken, werkboekjes en materialen. Verder waren er powerpointpresentaties, video en kon je zelfs je nagels laten lakken door een heuse manicure in groep 8. Aan aandacht geen gebrek: veel kinderen, ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden stroomden de school binnen om al dit moois te kunnen zien. Het waren leerzame weken die op een zeer gezellige avond afgesloten werden. Voor meer info en foto’s: www.oranje-nassauschool.net

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.