Kindertheater met Simon&Zo goed bezocht

22 april 2010
Kindertheater met Simon&Zo goed bezocht

PAPENDRECHT - Op woensdag 21 april werd de grote tent van de tentcampagne in het Vondelpark gebruikt voor een kindertheater met Simon & Zo.

Er waren veel ouders met hun kinderen aanwezig en daardoor was het een gezellige boel.

Simon & Zo begonnen met een toneelstuk waarmee ze een paar kinderen uitnodigden uit het publiek om mee te doen. Het toneelstuk verhaalde over de reis naar Jeruzalem. Ze zongen een aantal leuke liedjes over Jezus die de kinderen heel erg waardeerden.  Daarna las Simon & Zo een verhaaltje voor over hoe men vroeger leefde in de tijd van Jezus. Tenslotte vertelde hij een verhaal over hoe Jezus opgestaan was uit de dood en hoe Maria het lege graf vond waar hij begraven was.

De kinderen vonden het een onwijs leuk toneelstuk en deden ook dan vrolijk mee. Een groot succes dus!

Vanavond om 19.30 (donderdag) is er weer een tentdienst onder leiding van evangelist Bert Bruinekreeft. De allerlaatste tentdienst is morgenavond (vrijdag 23 april) om 19.30 uur. Voor meer informatie, zie www.tentcampagne.nl

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.