Aangehouden op verdenking bedreigen van ex

21 april 2010

PAPENDRECHT - Een 44-jarige man uit Papendrecht is op dinsdagmorgen 20 april aangehouden op verdenking van bedreiging van zijn ex in Rotterdam. Politieagenten van het naburige korps gaven aan dat de man het straatverbod al meerdere keren zou hebben geschonden. De man is aangehouden, overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht en overgedragen voor onderzoek aan het korps Rotterdam-Rijnmond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.