Olympia in finale Rayon Turn Toernooi

19 april 2010
Olympia in finale Rayon Turn Toernooi

PAPENDRECHT - Twee turnteams van gymnastiekvereniging Olympia hebben de finale van het Rayon Turn Toernooi gehaald die op 22 mei in Alblasserdam plaatsvindt. Zowel de instappers, de jongste wedstrijdturnsters, als het tweede seniorenteam wist de finale te halen door in de poulewedstrijden goed te scoren. Beide teams wisten ook de laatste wedstrijd in de poule te winnen. De senioren deden dit vorige week vrijdag bij Vridos Giessenburg, de vereniging waar Olympia vorig jaar nog mee samenwerkte om een team te vormen. Tijdens een gezellige en sportieve wedstrijd ging de winst mee naar Papendrecht en kwam de finale in zicht.

In de finale van het toernooi tellen eerder behaalde resultaten niet mee. Ieder team begint weer op nul, zodat er goed geturnd moet worden om een medaille te halen. Zowel de instap als de seniorenturnsters nemen het op tegen drie andere teams die ook in die categorie in de finale staan. De komende weken wordt dus hard getraind om de oefeningen op sprong, brug, balk en mat of vloer nog te verbeteren.

Aanstaande donderdag 22 april zijn de turnsters van Olympia niet in de gymzaal te vinden. Zij doen dan mee aan de RabobankClubkasRun om de de kas van de vereniging te spekken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.