Drechtstreek A1 kampioen 2e klasse

19 april 2010

PAPENDRECHT - Het A1 elftal van Drechtstreek is zaterdag kampioen geworden van hun afdeling. Het elftal van trainer/coach Buddy Vogel wist bij SC Emma een 2-23 overwinning af te dwingen. Een monsterzege dus op een gelegenheidselftal van SC Emma. Onder belangstelling van ruim honderd Drechtstreek supporters wisten de jongens een eindstand te realiseren die eigenlijk gezien het enorme krachtsverschil nog laag uitviel. Topscorers waren Mark Kunst met vijf doelpunten en Dylan Zwiers (foto) en Baris Yanikoglu, elk met drie doelpunten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.