Nikita Eicker succesvol met haar twirl-leerlingen

19 april 2010
Nikita Eicker succesvol met haar twirl-leerlingen

PAPENDRECHT - Nikita Eicker uit Papendrecht geeft bijna 2 jaar les bij Showgroep Dordrecht. Gisteren had zij samen met haar leerlingen een majorette/twirl wedstrijd in S'-Gravenzande. Als eerste moest haar leerling Rachel de Man uitkomend in de Rhytmic twirl Pre-teen beginner. Rachel werd 1e en plaatste zich hiermee voor het NK!

Daarna moest Serena de Man van start in de Rhytmic twirl Junior beginner en behaalde een derde plaats! Iris van der Ster was de volgende in de Rhytmic twirl Junior beginner. Zij werd 2e in deze klasse! Na de solisten moest er nog een duo, namelijk  Iris en Seren. Ook zij krijgen les van Nikita. Zij kwamen uit in de majorette klasse, duo junior basis A en werden 1e met NK plaatsing.

Na het duo gingen de teams van start. Eerst was Team B uitkomend in Team Dance twirl Pre-teen beginner. Dit team behaalde de eerste plaats, en pakte daardoor een mooie beker. Al snel volgde team A,  zij kwamen uit in Team Dance twirl Junior beginner. Zij werden ook eerste en behaalde daardoor ook een mooie beker!

Nikita:" Ik ben super trots op de meiden, ze hebben het super gedaan en we spelen aan het eind van het jaar voor de Nederlandse kampioenschappen. Maar we hebben eerst nog een paar wedstrijden te gaan, dus we hopen op een nog beter resultaat!"

Het was al met al een succesvol weekend voor Nikita Eicker en haar leerlingen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.