Opgepakt na steentjes gooien

19 april 2010

PAPENDRECHT – Drie jongens van 7, 9 en 11 jaar uit Papendrecht en Sliedrecht zijn op zondagmiddag 18 april omstreeks 13.20 uur door agenten meegenomen nadat zij steentjes hadden gegooid vanaf de voetgangersbrug over de B.K.-weg. De voorruit en motorkap van een 61-jarige automobilist uit Sliedrecht raakte hierdoor beschadigd. De man probeerde na het incident de jongens nog te pakken te krijgen maar dit werd bemoeilijkt door de tussengelegen sloot. Hij belde direct 112 waarna de jongens aan de hand van het nauwkeurig doorgegeven signalement in de Kamperfoeliestraat werden aangetroffen. Ze bekenden direct. Met medewerking van de ouders van de jongens werden zij naar het politiebureau gebracht. Daar bekenden zij al eerder op de dag vanaf dezelfde brug steentjes te hebben gegooid. Aangezien de drie te jong zijn voor een HALT of andere strafrechterlijke afdoening, werden zij na een vermanend gesprek met de ouders weer meegegeven.   

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.