Zumbaton levert 700 euro op

19 april 2010
Zumbaton levert 700 euro op

PAPENDRECHT - Eline Breems en Nouska van Drimmelen organiseerden op zaterdag 17 april samen met Melani Blokland en Martin Knikker van sportschool Physique een Zumbaton ten bate van de Roparun.

Eline Breems zet zich met allerlei acties in voor dit goede doel. Hierdoor krijgt niet alleen de kankerbestrijding een impuls, ook helpt het haar te slagen voor haar opleiding Mediamanagement, die ze volgt op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Onder leiding van Melanie Blokland en Tara Verschoor van sportschool Physique hebben 66 deelnemers 2 uur lang mee gedaan aan de Zumbaton. En dat was goed voor een opbrengst € 700,00

Voor deelnemers die tijdens de Zumbaton de leukste danskleding droegen lagen er twee dagkaarten klaar voor de Thermen Sauna in Ridderkerk. Jan Kok en Erika de Jager gingen er met deze prijs vandoor. Het was een geslaagde avond, vol zweet en heel veel lol.

Foto’s zijn gratis te downloaden op www.luxfoto.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.