Overlast door brand

16 april 2010

PAPENDRECHT - Een brand in een stroomverdeelstation heeft voor overlast gezorgd. Op donderdagavond 15 april 2010 omstreeks 21.40 uur brak brand uit in een losstaand verdeelstation in het winkelcentrum aan de Veerpromenade in Papendrecht. Deze brand gaf een flinke hoeveelheid rook en stank die bijvoorbeeld door kieren terechtkwam in de opslagruimte en het kantoor van een supermarkt. Ambulancepersoneel controleerde zeven personeelsleden van deze supermarkt en een van hen moest mee voor verder onderzoek in het ziekenhuis. Door de brand viel de stroom uit bij onder andere de verlichting in de trapportieken, lift en elektrische deuren. Bewoners van omliggende huizen kregen tijdelijk opvang in een eetcafé. Nadat de brandweer metingen verricht had in hun woningen mochten zij allemaal terug. Voor middernacht waren de 21 mensen weer thuis. De brand is waarschijnlijk ontstaan door sluiting in het verdeelstation. De brandweer Papendrecht bestreed het incident met twee blusvoertuigen en een hoogwerker.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.