Tweetal aangehouden voor mishandeling

14 april 2010

PAPENDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Papendrecht en een 19-jarige man uit Alblasserdam zijn dinsdagmiddag aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 20-jarige man uit Papendrecht was samen met zijn moeder de hond aan het uitlaten, toen hij plots werd vastgepakt en in het gezicht geslagen werd. Toen het tweetal er vervolgens vandoor ging, belde de man de politie. Die wist de jongens even later aan te houden aan de Jan Steenlaan. Het tweetal werd voor verhoor meegenomen naar het bureau. De 19-jarige man is diezelfde avond heengezonden. De ander zit nog vast. Het slachtoffer is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij een gebroken neus en een lichte hersenschudding te hebben opgelopen. De man heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.