Voetbalfans bivakkeren bij Primera voor voetbalkaarten

12 april 2010
Voetbalfans bivakkeren bij Primera voor voetbalkaarten

PAPENDRECHT - Zaterdagochtend vanaf 09.00 uur werden bij de Primera winkel op De Meent enkele kaartjes verkocht voor de bekerfinale Feyenoord - Ajax.

Kaartjes die bij de voetbalfans zéér gewild zijn; voor de deur van de Primera winkel in Papendrecht was het de avond ervoor een gezellige drukte. De fans zien niet op tegen een nachtje bivakkeren, want... wie het eerst komt heeft de meeste kans op kaartjes!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.