Kampioenskansen voor enkele teams TTV Papendrecht

12 april 2010

PAPENDRECHT - De afgelopen twee weken speelden de meeste teams de voorlaatste competitiewedstrijd. De seniorenselectie speelde vrijdagavond in Nieuwkoop tegen middenmotor TTVN 1 en voegde vijf competitiepunten toe aan het totaal. Jeffrey de Bosscher en Eddy van Weelde (beiden 1x) wonnen het subbel en zagen Winnie van Rooy 2x zegevieren. Het puntentotaal is inmiddels zo hoog is opgelopen dat maandagavond in Numansdorp het kampioenschap in de 1e klasse gevierd kan worden. Tegen het al gedegradeerde Tavenu 1 heeft Papendrecht nog slechts 3 punten nodig om een terugkeer naar de hoofdklasse veilig te stellen.
Op dezelfde maandagavond reist Papendrecht 8 naar Sliedrecht om tegen het plaatselijke 5e team minimaal drie punten te scoren en zo promotie naar de 4e klasse te bewerkstelligen. Naast de 2 genoemde én het al naar de 3e klasse gepromoveerde Papendrecht 4, kan woensdagavond in Hendrik Ido Ambacht ook Papendrecht 7 het seizoen met een kampioenschap afsluiten. Tegen Serve 2 kan een nipt 6-4 verlies genoeg zijn voor promotie naar de 4e klasse.

Bij de Papendrechtse jeugd verscheen zaterdagmiddag alleen de jeugdselectie achter de tafeltennistafel. In Roelofsarendsveen verloor het iets lager geklasseerde De Treffers 1 voor de tweede maal van Papendrecht 1. Zaterdag tekende Matthijs van Hoek voor zijn vierde seizoenshattrick en voegde Quinten de Jong daar 2 overwinningen aan toe. Maarten Lagendijk mocht zich eenmaal laten feliciteren. Door het succesvolle dubbel van Quinten en Matthijs werd een eindscore van 3-7 genoteerd. A.s. zaterdagmiddag wordt het debuut in de landelijke C klasse afgesloten met een thuiswedstrijd tegen middenmotor Stiphout 2.
Omdat Papendrecht 2 de laatste twee wedstrijden net hoger scoorde dan concurrent Trefpunt 1 weet het team zich nu opnieuw koploper in de 1e klasse B met maar liefst een heel punt meer. Met een gelijkspel kan het 2e jeugdteam zich a.s. zaterdagmorgen in Krimpen aan de IJssel tegen Trefpunt 1 laten huldigen als voorjaarskampioen, daarbij is steun van supporters erg welkom. Het eerste balletje wordt geslagen om 10:00 uur.

Meer nieuws op www.ttvpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.