Voortgang coalitievorming: opstellen concept-coalitieakkoord

09 april 2010

PAPENDRECHT - De formateurs, André Stremler namens de PAB en de Geert Sonneveld namens de VVD, zijn nadat op dinsdagavond 6 april de informateur zijn eindconclusie bekend had gemaakt, op woensdag 7 april begonnen met het opstellen van een concept-coalitieakkoord.

Zij bouwen door op de resultaten van de informatieperiode. Het overleg verloopt in een constructieve sfeer en het is de bedoeling dat de formateurs het concept-akkoord voor het weekend zullen aanbieden aan de coalitiepartijen. Aanstaande maandagavond zullen de coalitiepartijen het concept-akkoord bespreken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.