Pupillencompetitie atletiek regenachtig van start

06 april 2010
Pupillencompetitie atletiek regenachtig van start

PAPENDRECHT - Optimistisch begonnen de pupillen van AV Passaat in de zon aan hun eerste competitiedag. Helaas was de zon van korte duur en werden de jongste leden van AV Passaat  tijdens hun prestaties, overvallen door flinke regenbuien. Dat er dan ook nog goede resultaten behaald kunnen worden, was die dag weer duidelijk. Bij de meisjes mini haalde Minke Mudde zowel bij de meerkamp en de  600 m de top 3.

Bij de meisjes en jongens C wonnen Amber Fritse en Duane van Dijkhuizen de meerkamp door vooral een hele snelle tijd bij de sprint en ook waren zij niet te verslaan tijdens de 600 meter. Zij werden gevolgd door Yasmine van der Linden  twee keer 2e   ,Tobias Steevensz en Rody Leeuwis 2e en 3e op de meerkamp en Rick van der Poel 3e op de 600 m. Bij de jongens B was de strijd tot het eind heel spannend tussen Arne van der Linde en Jordi Schmid. Beide jongens hadden twee onderdelen gewonnen en door vooral de  snelle sprint van Arne won hij uiteindelijk met 2 punten verschil. Op de 1000 m. was Arne met een hele snelle tijd ,ook de sterkste. Bij de meisjes A1 ging Gabrielle Opmeer naar huis met een 2e plaats op de meerkamp en een 1e plaats bij de 1000 m. Deze werd in haar voordeel beslist na een spannende eindsprint.

Bij de jongens A1 werd werd het ook niet slecht gedaan. Thijmen Vogel werd, mede door zijn verre stoot met de kogel, tweede op de meerkamp en of dat niet genoeg was won hij ook nog de 1000 meter voor Martijn Ruisbroek en Max polak. Martijn Ruisbroek sloot overigens de meerkamp af met een derde plaats.

Lotte Hagestein was bij de meisjes  A2 oppermachtig op de 1000m net als Diego Groeneveld bij de jongens A2, die daarin gevolgd werd door Robert ten Hulzen en Sam Kraaijeveld. Bij de meerkamp was vooral de verre sprong van Mitchell Fritse erg spectaculair.Hij sprong voor het eerst over de 4 meter.  Dat hij die dag in goede vorm was bleek uit het winnen van alle onderdelen .Hij werd gevolgd door Diego Groeneveld met een 2e plaats.

Natuurlijk zijn er nog veel meer goede prestaties geleverd door alle Passaatpupillen. Allemaal gefeliciteerd met jullie behaalde diploma!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.