Verkoop kaarten voor VV Alblasserdam-Feyenoord

06 april 2010

PAPENDRECHT - Op donderdag 6 mei om 19.00 uur speelt VV Alblasserdam een voetbalwedstrijd te sportpark Souburgh tegen Feyenoord met bekende voetballers zoals Roy Makaay, Wijnaldum en De Guzman.
 
Om alle voetballiefhebbers en Feyenoord fans uit Papendrecht de kans te geven om een uniek voetbalfeest bij te wonen zijn er nog een beperkt aantal kaarten te koop in de winkels Totaal Gemak en Primera te Papendrecht. Ook zal er op zaterdag 10 april een verkoopdag zijn bij VV Drechtstreek van 11.00 - 13.00 uur. De kaarten zijn te koop à 10 euro.
Aansluitend na de wedstrijd is er een feestavond met muziek en een verloting met tal van prijzen.

Voor meer informatie over deze dag en eventuele sponsormogelijkheden kunt u terecht op www.vvalblasserdam.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.