Praise900 en tentcampagne in het Vondelpark

06 april 2010

PAPENDRECHT - Leden uit maar liefst tien verschillende kerken hebben de handen ineen geslagen om op zaterdag 10 april voor de derde maal een uniek evenement te organiseren: Praise900.

De gehele zaterdag zijn er diverse activiteiten in het Vondelpark. Het hoofdprogramma is deze editie het duo Elly & Rikkert. Zij komen ’s middags optreden met een interactief kinderprogramma, dat ongetwijfeld ook veel volwassenen zal aantrekken.

In het tweede deel van de middag komt een oud-europees kampioen boksen en ex-drugsbaron, Joop Gottmers, het evenement bezoeken. Hij zal zijn levensverhaal vertellen en hoe God bijzonder ingreep.

Overdag zijn er allerlei activiteiten. Voor jongeren is er weer een eigen jeugdveld, waar jongeren van Jeugdkerk The Maxx, JeugdAlpha en Jongerencentrum Upstairs actief zullen zijn met een aantal spectaculaire attracties. Op het kinderveld zijn er allerlei knutsel- en spelactiviteiten.
Voor de volwassenen is er weer een grote braderie met tientallen stands. Voor de inwendige mens is er een uitgebreide catering.

De avond is speciaal voor de jeugd en start met een optreden van DJ Tony Foxx. Vervolgens is er een optreden van de Paksband, de band van de Jeugddiensten van de Bethlehemkerk/Morgensterkerk. Vervolgens treedt Rev22:1 op. De afsluiter is de bekende christelijke rapper Ernst van de Zaak.

Het thema van de dag is: Wake Up!

Op de website www.praise900.nl is een routebeschrijving te vinden en een plattegrond van het Vondelpark. De voorgaande edities kwamen er zo’n 6000 tot 8000 bezoekers, dus wanneer u komt, willen we u verzoeken om zoveel mogelijk met de fiets, lopend of het Openbaar Vervoer te komen, aangezien de parkeergelegenheid beperkt is.

Tentcampagne
Het blijft niet alleen bij het Praise900 evenement op zaterdag 10 april, want de 2 weken erna zal aansluitend een grote tentcampagne worden gehouden in het Vondelpark!
De tentcampagne is van zondag 11 april t/m vrijdag 23 april en wordt georganiseerd door Stichting het Lichtpunt uit Voorthuizen. Dagelijks zijn er evangelisatie- en genezingsdiensten onder leiding van evangelist Bert Bruinekreeft. De avonden beginnen om 19.30 uur. Op de zondagen is er ook om 10.00 uur een dienst.
Verder is er op donderdag 15 en 22 april om 9.00 uur een Vrouwenochtend en op woensdag 21 april 14.00 is er het Kindertheater 'Simon en Zo'. De toegang is gratis voor alle bijeenkomsten.
Kijk voor meer info op www.tentcampagne.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.