Hoe veilig is uw huis?

01 april 2010

PAPENDRECHT - Op donderdagmiddag 15 april wordt er een voorlichtingsbijeenkomst gegeven bij Stichting Welzijn Ouderen te Papendrecht over veiligheid in en om het huis. Deze voorlichtingsmiddag is niet alleen bedoeld voor ouderen maar voor iedereen waar veiligheid en wonen hoog in het vaandel staat. Want de meeste ongelukken gebeuren nog steeds in en om het huis. Op jaarbasis gebeuren er elk jaar 140.00 ongelukken waarbij een medische behandeling nodig is.U krijgt tijdens deze middag algemene informatie om valongelukken te voorkomen en u kunt uw reactievermogen laten testen. Ook kunt u een afspraak maken om bij u thuis een veiligheidscheck te laten doen.Deze middag begint om 14.00 uur en wordt gehouden in Residance Gerbrandy, P.S.Gerbrandystraat 31 te Papendrecht. De kosten zijn € 2,00. Voor inlichtingen en opgeven kunt u bellen naar Stichting Welzijn Ouderen tel. 078-6154741.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.