Mogelijke nieuwe coalitie boekt vooruitgang

31 maart 2010

PAPENDRECHT - Op dinsdag 30 maart heeft de informateur voor de tweede maal met de nieuwe mogelijke coalitie gesproken. De thema’s  'Vertrouwen in en dienstverlening door de overheid' en 'Financieel beleid' waren de onderwerpen van gesprek voor de gesprekspartners van PAB, VVD, D66, CU en CDA. Tevens waren de partijen gevraagd om financiële thema’s verder uit te duiden op hoofdlijnen.

Hiermee is voor de informateur ook voor dit tweede traject de informatie op het niveau van de eerste mogelijke coalitie gekomen. Naar verluidt zal de informateur dinsdagavond 6 april aanstaande zijn bevindingen en het beoogde coalitievoorstel presenteren aan alle partijen van de raad, waarna de formatiefase in de daarop volgende weken versneld kan worden ingezet.

Heeft u vragen aan de informateur over het verloop van het proces of wilt u van uw kant inbreng, suggesties of opmerkingen kwijt? Dat kan via: coalitiebesprekingen@papendrecht.nl. U krijgt dan een bevestiging en bericht over de wijze van afhandeling. De voortgang van de gesprekken kunt u blijven volgen via de website van de gemeente (www.papendrecht.nl) en de lokale media.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.