Brandje in toilet jeugdcentrum

31 maart 2010

PAPENDRECHT - In een jeugdcentrum aan de Lange Tiendweg heeft op dinsdagmiddag 30 maart omstreeks 16.10 uur een kleine brand gewoed in één van de toiletten van het pand. De beheerder belde de brandweer toen hij rook in het toilet constateerde. Onduidelijk is hoe de brand is ontstaan.
De technische recherche doet vandaag sporenonderzoek naar het ontstaan van de brand. Er waren vier personeelsleden en een aantal bezoekers in het pand aanwezig. De brand vormde voor hen geen gevaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.