PKC A1 zet eerste stap naar landskampioenschap

29 maart 2010

PAPENDRECHT - PKC A1 heeft  haar eerste wedstrijd in de kruisfinale tegen De Meervogels A1  uit Zoetermeer succesvol afgerond. Voor de pauze ging de wedstrijd gelijk  op, na de rust heeft PKC A1 nadrukkelijk haar stempel op de wedstrijd  gedrukt en wist te winnen met 22-16. In de thuiswedstrijd op 10 april kan het  team de weg naar het kampioenschap van Nederland in Ahoy vrij maken.

Het A2 team heeft bij het NK voor districten A teams in Wolvega een knappe tweede plaats bereikt en daarmee behaalde zij de titel :" Beste A2 team van Nederland".

Het B1 team speelde eveneens voor het kampioenschap van Nederland en werd derde in haar poule in Enschede. Goede prestatie voor dit zeer jonge team!

Het C1 team speelde haar kampioenswedstrijden in Goes en werd winnaar van de kleine finale.

Het D1 team speelde een heuse interland tegen een Belgische ploeg en overwon met 10 tegen 7.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.