Lifestyle Fair goed bezocht

29 maart 2010
Lifestyle Fair goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 27 maart 2010 organiseerde het Roparun Team 032, GLR ON THE ROAD van het Grafisch Lyceum te Rotterdam een Lifestyle fair in Zalencentrum De Palm. Het was een druk bezochte dag van waarop een verkoop plaats vond van 2dehands kleding voor de Roparun 2010. De opbrengst van deze Lifestyle fair gaat naar patiënten met kanker. Zo zullen er dit jaar van het opgehaalde geld hoofdhuidkoelers aangeschaft worden zodat mensen die een chemokuur ondergaan (langer) hun eigen haar kunnen behouden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.