Druk weekend voor Olympia

29 maart 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend kwamen beide seniorenteams van Olympia in actie in het Rayon Turn Toernooi met wisselend resultaat.  Er werd geturnd in de Olympiaan in een dubbele en gezellige wedstrijd tegen OKK Ridderkerk. Het tweede seniorenteam won met twee punten van OKK Ridderkerk 1. Beste Papendrechtse turnster was Chantal de Koning met 45,60. Zij eindigde net achter Anouk de Ruiter van OKK die 45,80 behaalde. Olympia 1 verloor van OKK Ridderkerk  2 met  8 punten verschil. Lisanne Kuntz scoorde het hoogst voor Papendrecht. Ze werd 3e met 43,90.
Eerder op de dag won het jeugd A team van O&O Zwijndrecht met maar een puntje verschil. Ook in de individuele uitslag was dit terug te zien. De scores zaten dicht bij elkaar, waardoor het een spannende wedstrijd was. Renee Verbeek werd 1e voor O&O onder meer door een prachtige vloeroefening. Kirsten Kuntz eindigde 0,20 achter haar met 49,30.

Een week eerder wist ook het instapteam haar tweede wedstrijd te winnen van GVM Meerkerk. De eerste plaats ging naar Danique Hameete met 52,5 punten. Zij behaalde het hoogste cijfer op balk, met haar oefening met de moeilijke koprol erin. Ook de tweede en derde plaats waren voor Olympia: Elise Vonk behaalde  52,3 punten, en Carlijn Woerlee 52,1. Zij haalden voor brug de hoogste scores. Naomi Klooster eindigde op de 4e plaats, mede dankzij haar handstandplatval, die ze voor het eerst op een wedstrijd turnde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.