Piratenfeest bij PKC

29 maart 2010
Piratenfeest bij PKC

PAPENDRECHT - Op zaterdag 27 maart werd een fantastische Kangoeroeclub ochtend georganiseerd bij PKC. Op de dag van de NK’s voor “de groteren” werd er voor de allerkleinsten een speciale thematraining georganiseerd in de PKC-hal, die in het teken stond van “de Piraten”.
Veel enthousiaste welpen kwamen, prachtig uitgedost in kleurrijke piratenpakken, op deze training af en aan de opgewonden gezichtjes te zien hebben zij enorm genoten van deze happening.
 
Fotograaf: Peter Besemer
Website: klik.besemer.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.