Papendrechters krijgen gratis boottocht

26 maart 2010
Papendrechters krijgen gratis boottocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 29 maart a.s. bezorgt de Stichting de Familie van Herk rond de honderd Papendrechters een gratis boottocht.

Het uitje zal worden verzorgd in samenwerking met de Zonnebloem, zij geven invulling aan deze dag en zullen de Papendrechters verzorgen en begeleiden om van die dag een onbezorgde boottocht te maken.

De familie van Herk is een grote familie die hun roots hebben liggen in de gemeente Papendrecht. De familie van Herk woonde de eerste jaren aan de Vissersbuurt en verhuisde later naar de Hoogendijk vanwaar het gezin met 10 kinderen uitwaaierde in en rond Papendrecht. De zorg voor de medemens is ons al vroeg bijgebracht en dat heeft er toe bijgedragen dat wij met de familie een stichting op hebben gericht om gelden bijeen te brengen voor het goede doel, zoals deze boottocht

Stichting de Familie van Herk (zie www.stichtingdefamilievanherk.nl) is 9 jaar geleden begonnen fondsen te werven onder de naam Stichting de Familie van Herk. Inmiddels hebben we al vele doelen kunnen verwezenlijken.

Het leek ze een prachtig idee om via de Zonnebloem het uitje vanuit stichting de Familie van Herk voor de Papendrechters te sponsoren. Te meer daar we onze fondsen werven door het organiseren van rommel- boeken- platen en CD markten in o.a de winkelcentra Westpolder en Wilgendonk in Papendrecht.

De stichting steunt de doelen als: Zonnebloem, Kika, Sophia kinderziekenhuis, Hospice Dordrecht, Roparun (de run met doel geld bijeen te brengen voor kankerpatiënten) dit via loopteams of direct, Stichting Ambulance wens, Stichting Paliter, Stichting sporten voor Sophia, en geeft ook hulp aan individuen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.