Politie houdt vijftal aan voor vernieling van fietsen

22 maart 2010

PAPENDRECHT - Een getuige meldde zaterdagavond 20 maart bij de politie dat er vernielingen werden aangericht door een groepje jongens. De politie trof op de Markt een vijftal jongeren aan die voldeden aan het signalement dat door de getuige was opgegeven. Het vijftal had even daarvoor een tweetal fietsen vernield en één fiets opgehangen aan een lantaarnpaal. Alle vijf zijn aangehouden door de politie en ingesloten. Het betreft 16-jarige en 17-jarige inwoners van Alblasserdam, Sliedrecht en Papendrecht. De ouders van alle jongeren zijn op de hoogte gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.