Speedowedstrijd voor jongste Geulzwemmers

22 maart 2010

PAPENDRECHT - De jongste lichting Geul zwemmers vertrok zaterdag naar Dordrecht om daar een Speedowedstrijd te gaan zwemmen. Er werd een flink aantal persoonlijke records op de klokken gezet met als meest opvallende tijdsverbetering de ruim 16 seconden die Thomas Verhoeven van zijn beste tijd afhaalde op de 200 vlinder. Ook de tijdsverbetering van Tom Stehouwer op de 200 wissel, ruim 14 seconden, mocht er zijn. De allerjongsten zwommen 100 vrij en 100 rug. Esmeé Roodenburg tikte als tweede aan op de 100 vrij en Sofia de Graaf zwom naar een derde plaats op de 100 rug. Sam Ijzerman slaagde erin om tijdens de 100 rug ook haar tijd op de 50 rug te verbeteren en zwom een mooi PR op de 100 vrij. Ook Michelle Lucas zwom mooie PR’s op beide afstanden.

In de categorie jongens minioren 4 zwommen Tijmen Snier en René Verhagen voor de eerste keer 100 school en 50 vlinder en ze brachten het er prima vanaf. Bij de meisjes in deze leeftijdsklasse zwom Kirana Hoogenbosch haar eerste 100 vrij en zette een PR neer op de 100 rug.

Kevin Tittel zette in de categorie minioren 5 bij zijn eerste 50 vlinder een keurige tijd neer. Jongens minioren 6 hadden een iets steviger programma: 100 vlinder en 200 wissel. Max Muller pakte met een flink PR de derde plaats op de 100 vlinder, Bas van Middelkoop werd vierde. Op de 200 wissel tikte Ben Muller als derde aan, eveneens met een mooi PR.

De oudste zwemmers, junioren 1 en 2 moesten voor 200 vlinder en 200 rug het water in. Thomas Verhoeven slaagde erin om op de 200 vlinder tevens zijn tijd op de 100 meter te verbeteren en tikte als vierde aan. Yaro Roodenburg zette op de 200 vlinder een flinke tijdsverbetering op de klokken. Bij de meisjes was het Diane Vink die op haar eerste 200 vlinder ook haar 100 metertijd aanscherpte. Op de 200 rug was er een mooi PR voor Emese Ramstijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.