Jongen niet langer verdachte van vernielingen

15 maart 2010

PAPENDRECHT - De 17-jarige jongen uit Papendrecht die op dinsdagavond 9 maart aangehouden werd op verdenking van vernielingen in het park aan de Espenhof, is heengezonden. Uit onderzoek blijkt dat hij niet degene is die de politie zoekt. Een getuige zag een groep omstreeks 21.30 uur een speeltoestel vernielen waarbij een deel van het toestel uit de grond was getrokken en was afgebroken. Diverse stalen stangen lagen in de bosjes gegooid en een houten frame met klimkoord lag in de sloot. De politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.