Drie mannen aangehouden na melding alerte bewoner

12 maart 2010

PAPENDRECHT - Naar aanleiding van een zeer alerte bewoner heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag 12 maart drie mannen van 22, 23 en 27 jaar uit Litouwen aangehouden. De melder zag omstreeks 01.45 uur drie personen die zich verdacht gedroegen bij een Engels voertuig op de Abelenhof en belde de politie. Ook met het oog op de recente woninginbraken in Papendrecht startte de politie direct een groot onderzoek op in de omgeving waarna de mannen op basis van het doorgegeven signalement werden getraceerd.

De drie droegen een muts en capuchon en twee hadden handschoenen aan. Zij werden staande gehouden en bij fouillering werden een paar scharen, schroevendraaiers en een zaklamp aangetroffen. Eén van de verdachten had een autosleutel in zijn bezit. De auto werd na onderzoek in de omgeving aangetroffen bij een voertuig met een Engels kenteken. In het voertuig vonden de agenten divers gereedschap en meerdere tassen met kleding. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. De drie zijn aangehouden en in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.