Fietsendiefjes aangehouden

12 maart 2010

PAPENDRECHT - Twee jongens van 11 en 14 jaar uit Papendrecht zijn op donderdagavond 11 maart omstreeks 19.00 uur aangehouden vanwege fietsendiefstal. De twee kwamen uit de richting van de fietsenstalling en reden op de BK-weg ter hoogte van de Molenlaan. Zij werden gecontroleerd omdat één van hen een fiets meenam die nog op slot stond. De fiets bleek al als gestolen te boek te staan. Beide jongens gaven elkaar de schuld van de diefstal. Vanwege de jonge leeftijd van de twee zijn zij gehoord in bijzijn van hun ouder/verzorger. De jongens zijn na verhoor in vrijheid gesteld. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.