Programma Praise900 bekend

11 maart 2010

PAPENDRECHT - Leden uit maar liefst tien verschillende kerken hebben de handen ineen geslagen om voor de derde maal een uniek evenement te organiseren: Praise900. Voor alle leeftijden is er een laagdrempelig programma dat op zaterdag 10 april 2010 in het Vondelpark plaatsvindt. Inmiddels zijn alle artiesten voor de komende editie bekend!

Het hoofdprogramma is deze editie het duo Elly & Rikkert. Zij komen ’s middags optreden met een interactief kinderprogramma, dat ongetwijfeld ook veel volwassenen zal aantrekken.

In het tweede deel van de middag komt een ex-europees kampioen boksen en ex-drugsbaron, Joop Gottmers, het evenement bezoeken. Hij zal zijn levensverhaal vertellen en hoe God bijzonder ingreep.

Overdag zijn er allerlei activiteiten. Voor jongeren is er weer een eigen jeugdveld, waar jongeren van Jeugdkerk The Maxx, JeugdAlpha en Upstairs actief zullen zijn met een aantal spectaculaire atracties. Op het kinderveld kan er weer naar hartelust worden geknutseld en is er een reuzespringkussen.
Voor de volwassenen is er weer een grote braderie met tientallen stands. Voor de inwendige mens is er een uitgebreide catering aanwezig.

De avond is speciaal voor de jeugd en start met een optreden van de Paksband, de band van de Jeugddiensten van de Bethlehemkerk en de Morgensterkerk. Vervolgens treedt Gospel Live Experience op. De afsluiter is de bekende christelijke rapper Ernst van de Zaak.

Voor meer informatie kunt u  terecht op de website www.praise900.nl.

Foto: Het duo Elly & Rikkert is het hoofdprogramma van Praise900

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.