Bijna alle nieuwe woningen project Oostpolder verkocht

11 maart 2010
Bijna alle nieuwe woningen project Oostpolder verkocht

PAPENDRECHT - Vrijdag 12 maart wordt zal Burgemeester C. de Bruin zal de start van de bouw van een nieuw woningbouwproject in de wijk Oostpolder verrichten.

Het project Oostpolder bestaat uit een appartementengebouw met 50 appartementen en 62 grondgebonden woningen. 29 Van deze grondgebonden woningen en het appartementengebouw worden gebouwd in opdracht van woningstichting Westwaard wonen. Het appartementengebouw wordt verhuurd aan De Grote Rivieren, de grondgebonden woningen van Westwaard wonen worden in de verhuur genomen. De overige 33 grondgebonden woningen betreffen koopwoningen in verschillende typen, namelijk vrijstaande villa’s, twee-onder-één-kap woningen en eengezinswoningen allen in jaren dertig stijl.

De verkoop van de woningen is zeer voorspoedig verlopen. Op het moment van de officiële handeling zijn er nog slechts 2 woningen te koop. Dit is in de huidige markt bijna een unicum.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.