Mohamed Chaïbi verrassende nieuwkomer bij PvdA

11 maart 2010

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag werd bekend welke kandidaten met (voorkeur) stemmen in de raad van Papendrecht terecht zijn gekomen. Bij de Partij van de Arbeid stond de 28 jarige Mohamed Chaïbi als nummer 8 op de kieslijst. Het nieuwe raadslid woont al 26 jaar in Papendrecht en is al geruime tijd politiek actief voor de PvdA. Met 151 voorkeurstemmen komt hij nu direct in de raad.

Mohamed heeft onlangs zijn studie opleiding HBO Bestuur, Beleid en Management afgerond en heeft daarnaast een aantal politieke trainingen gevolgd. Hij is werkzaam als adviseur welzijn- en sportbeleid bij de gemeente Binnenmaas. De PvdA is trots op hun jongste raadslid.

Door de uitslag van de verkiezingen komen een aantal zittende en ervaren raadsleden op dit moment niet terug in de raad. Het betreft Kees Oskam, Leo van Halm, Theo Wolters, Gerrie Ouwehand en Ernst Schotting. De PvdA ervaart hun vertrek uit de raad als een gemis. Fractievoorzitter Margreet den Hartog geeft de verzekering dat de partij stevig haar deuntje zal blijven meeblazen. De sociaal democraten willen zich blijvend sterk maken om Papendrecht ook voor toekomstige generaties prachtig te houden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.