PKC zoekt oud-leden voor reünie

10 maart 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 24 april van 16.00 – 20.00 uur vindt de tentoonstelling ‘PKC75: historisch (vak)werk’en reünie van (oud-)leden plaats. Vele adressenbestanden zijn bij elkaar geveegd, maar niet ieder zijn huidige adres is bekend.

De jubileumcommissie van PKC hoopt dat veel (oud-)leden de weg naar de Andoornlaan 36, Sportpark Oostpolder kunnen vinden. Daarom roepen zij ook Papendrechters, (oud-)leden en bekenden op om bekenden uit te nodigen voor de tentoonstelling en reünie.

De tentoonstelling ‘PKC75: historisch (vak)werk’
Vele vrijwilligers hebben onder leiding van Bep Tuytel en Harm Bakker een prachtige tentoonstelling voor u ingericht.  De tentoonstelling bestaat uit 100 strekkende meter archiefmappen van teamfoto’s tot kampioenschapsbekers en van shirts tot gewonnen cheques tijdens toernooien.  Echt een unieke kans om te zien wat er door de jaren met PKC is gebeurd, wie er bij PKC speelden, hoe PKC verhuisde van het Slobbengors naar de hal aan de Andoornlaan 36, Sportpark Oostpolder. Hoe vele handen PKC op hebben gebouwd en… nog veel meer!

Andere jubileumactiviteiten
In 2010 zijn er meerdere activiteiten gepland om PKC 75 jaar te vieren. Op 2 februari 2010 vond de officiële receptie plaats. Tijdens deze receptie ontving PKC uit handen van burgemeester De Bruin de Koninklijke Erepenning. Ook voor de jeugd is al een fantastische speelmiddag  Pirates of the Carribean georganiseerd, waar 180 kinderen aan deelnamen.

Ook na 24 april zijn er nog tal van activiteiten: de nationale korfbaldag met KNKV-veldfinale op 21 juni, Open Dag PKC op 28 augustus en het afsluitende jubileumfeest ‘Vrienden van PKC-live’ op 6 november.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.