Jongen aangehouden na plegen vernielingen

10 maart 2010

PAPENDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Papendrecht is op dinsdagavond 9 maart aangehouden vanwege vernielingen in het park aan de Espenhof. Een getuige zag de jongen samen in een groep omstreeks 21.30 uur een speeltoestel vernielen waarbij een deel uit de grond was getrokken en was afgebroken. Diverse stalen stangen lagen in de bosjes gegooid en een houten frame met klimkoord lag in de sloot. Op basis van het signalement van de jongen, dat werd doorgegeven door de getuige, kon de jongen in zijn woning aan de Appeldreef worden aangehouden. De politie is een onderzoek gestart. De gemeente is van de vernielingen op de hoogte gebracht.

Update 12 maart 2010: Na verhoor is gebleken dat de 17-jarige jongen onschuldig is bevonden. De dader is tot op heden nog niet gevonden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.