Voortgang coalitie onder leiding van informateur

10 maart 2010

PAPENDRECHT - De politieke partijen in Papendrecht hebben gisteravond (dinsdag 9 maart) hun gesprekken over de vorming van een nieuwe coalitie in Papendrecht voortgezet. Daarbij hebben alle partijen ingestemd met het voorstel van het Papendrechts Algemeen Belang om de heer J.M. de Geus, senior consultant bij Actior Management Consultants te Beesd, als informateur aan te stellen. Met deze aanstelling zijn de eerste stappen gezet om tot nadere afspraken te komen.

Heeft u vragen aan de informateur over het verloop van het proces of wilt u van uw kant inbreng, suggesties of opmerkingen kwijt? Dat kan via: coalitiebesprekingen@papendrecht.nl. U krijgt dan een bevestiging en bericht over de wijze van afhandeling. De voortgang van het de gesprekken kunt u blijven volgen via de website van de gemeente (www.papendrecht.nl) en de lokale media.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.