Locom tv zendt Holly de Vredesclown uit

09 maart 2010
Locom tv zendt Holly de Vredesclown uit

PAPENDRECHT - LOCOM TV gaat de 25-delige kinderserie ‘Holly dé Vredesclown van Nederland’ uitzenden.  De televisie serie is een project voor de kleinste kinderen tot een leeftijd van 8 jaar met als doel dat pesten en geweld niet de normaalste dingen van de wereld zijn.

In de 25 korte afleveringen probeert Clown Holly de kinderen op een vrolijke, leerzame manier te laten zien dat ze respect voor de dieren en de natuur moeten hebben en dat het zeer zeker ook heel leuk en leerzaam kan zijn om daarmee om te gaan. Binnen deze afleveringen wil Clown Holly dan ook tegelijk aan de kinderen duidelijk maken dat ieder levend wezen uniek is en dat je daarom ook respect voor mens EN natuur moeten hebben.

LOCOM TV gaat de 25 afleveringen uitzenden vanaf woensdag 17 maart om 15:00, 16:00 en 17:00. De herhalingen zijn iedere zondagmorgen om 07:00, 08:00, 09;00 en 10:00 uur.

Meer informatie kunt u vinden om www.locom.nl of op teletekstpagina 176. LOCOM TV in Barendrecht, Heerjansdam, Papendrecht en Zwijndrecht.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.