Kop-staart aanrijding op N3

09 maart 2010

PAPENDRECHT - Op dinsdagmorgen 9 maart heeft op de N3 ter hoogte van de afrit richting Papendrecht een aanrijding tussen 7 personenauto’s plaatsgevonden. Hierbij raakte een 25-jarige vrouw uit Dordrecht gewond en moest ter observatie naar het ziekenhuis worden gebracht. De twee achterste voertuigen moesten worden weggetakeld. De aanrijding ontstond vermoedelijk door filevorming in de richting van de rijksweg A15. Op de N3 werd ruim anderhalf uur langzaam gereden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.